Logo
flag_nl flag_uk flag_uk

              Home       Geschiedenis       Kamers en prijzen       Arrangementen       Online boeken       Eethuis       Links       Reacties       Contact

Get the Flash Player to see this rotator.


Eethuis

De koning van Spanje heeft voor haar gasten een gezellige eetkamer waar de gasten kunnen genieten van hun ontbijt, high tea en/of diner. Bij mooi weer wordt er uiteraard in de romantische binnentuin gegeten. De ingrediënten zijn altijd vers en van de beste kwaliteit.

Speciaal om de gasten nog beter van dienst te zijn, volgde de gastvrouw een opleiding Patisserie en Cuisine aan de befaamde kookschool "Le Cordon Bleu" te Parijs.

Ontbijt:
In de eetkamer ligt een onbijtkaart met een ruime keuze aan ontbijtmogelijkheden.

Standaardontbijt:
Vers gebakken broodjes, croissants, vers geperst fruitsap, koffie/thee, confituur, een eitje, twee soorten kaas- en vleesbeleg. € 12,50 p.p.

Luxe ontbijt:
In het weekend kunt u een luxe ontbijt bestellen met cava en vele andere lekkernijen aan € 20,- p.p.
Tip: ook leuk als cadeaubon!


High tea
U kunt kiezen uit de cream tea ( € 12,50 p.p.) of afternoon tea (€ 24,50 p.p.)

Cream Tea
De cream tea kunt u gedurende de gehele namiddag nuttigen. U krijgt verschillende potjes thee met vers gebakken scones. Aardbeienconfituur en clotted cream mogen hierbij niet ontbreken.

Afternoon tea
De afternoon tea, die om 16,00 uur geserveerd wordt, bestaat uit een aantal zoete (scones, muffins, cake) en hartige hapjes, waaronder de bekende Engelse sandwiches.

Diverse soorten thee zijn de basis van het geheel. De afternoon tea is vrij uitgebreid en is een kleine maaltijd op zich.
Voor degenen die het helemaal feestelijk willen maken is er de Champagne- high tea, waarvoor een meerprijs van €8,- per glas wordt gerekend.

Diner
Op reservering kunt u dineren in het gastenverblijf.
3 gangen: € 35,- p.p.
4 gangen: € 42,50 p.p.
Fijnproeversmenu: € 62,50 p.p.
(drank niet inbegrepen).


Stel uw vraag

Email adres